On1e Solutions

Ga naar de inhoud

ON1E +

your fluid solution

ON1E+ is een Belgische EPC Contractor van sleutel op de deur projecten met betrekking tot het behandelen, verwerken en opslaan van vloeibare producten.  Een feilloze afwerking en jarenlange ervaring staan borg voor een uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap die beantwoordt aan de strengste Amerikaanse en Europese normen.

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige know-how om uw projecten om te zetten tot een succesverhaal.  
Het doel van ON1E+ is de geprefereerde partner te zijn, van zowel bestaande als nieuwe klanten omdat we steeds weer producten van top kwaliteit aan de meest economische condities afleveren.

EPC

contractor
EPC staat voor Engineering, Procurement, Construction en is een prominente vorm van een contractuele overeenkomst in de bouwsector.   De aannemer voor engineering en constructie zal het gedetailleerde ontwerp van het project uitvoeren, alle benodigde apparatuur en materialen aanschaffen en vervolgens bouwen om een hoog kwaliteit functionele installaties aan zijn klanten te leveren.

Een belangrijk voordeel van EPC-contracten is dat het de eigenaar toestaat om met slechts één aannemer in zee te gaan, die op zijn beurt alle relaties met onderaannemers zal beheren. Deze toewijzing van werk kan het de eigenaar / opdrachtgever gemakkelijker maken om het project te overzien en de voortgang te evalueren op basis van de prestaties terwijl de contractant het project uitvoert. Deze contractregeling komt ook de aannemers ten goede die meer controle hebben over het ontwerp en de selectie van onderaannemers. Terwijl aannemers meer risico's nemen met de coördinatie van het ontwerp, kunnen ze efficiënter handelen om de bouwkosten te verlagen.

ONZE TROEVEN

waarom u voor ON1E+ kiest...

SERVICE

Renovatie & Services
Voor herstellingen komen wij ter plaatse kijken. Onze specialisten of veldingenieurs zullen de schade inschatten en een pasklare oplossing aanbieden.  ON1E+ garandeert een snelle interventie zodat de uitvaltijd van uw uitrusting of installatie zo kort mogelijk blijft.  Alle herstellingen worden uitgevoerd volgens de geldende norm en veiligheidsvoorschriften. Uiteraard verlenen we de nodige garanties op al onze herstellingen.
Daarnaast bieden wij ook onderhoud en ondersteuning aan op onze geleverde installaties en op installatie van derden. ON1E+ beoordeelt zichzelf dagelijks naar klantentevredenheid en voldoening van de klant. Service naar de klant is daarom onze prioriteit nummer 1 .

OVERSLAGDEPOT

De industrie blijft in beweging. Dat stelt dat steeds weer andere eisen gevraagd worden aan zaken inrichting, veiligheid en materiaalgebruik. Of het nu gaat om renovatie, herstelling of uitbreiding bij ON1E+ bent u aan het juiste adres.
Voor het regulariseren van uw depot naar de geldende wetgevingen is ON1E+ uw juiste partner.
Of het nu gaat over SEVESO of milieu wetgeving, VLAREM conformiteit of veiligheidsnormen, ON1E+ verzorgt voor u de communicatie met erkende keuringsmechanismen, lokale brandweer, en vergunningsinstanties.

CONTACT

Maatschappelijke zetel
ON1E+ bvba
Antwerpse Steenweg 19
 B-9080 Lochristi
 BTW BE 0715.446.858

 info@one-solutions.be
+32 (0) 476/77 05 73
Zaakvoerder
Steven Braeckman
steven@one-solutions.be
+32 (0) 478/42 07 65
 

Made by PCCapon
Terug naar de inhoud