On1e+ Energy

Ga naar de inhoud

ON1E +ENERGY

On1e+ Energy is een ervaren installateur van duurzame energie-oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarmingssystemen. Onze installaties zijn Rescert-gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met onze duurzame oplossingen kunt u niet alleen uw energierekening verlagen, maar ook bijdragen aan een beter milieu. Het doel van ON1E+ Energy is de geprefereerde partner te zijn, van zowel bestaande als nieuwe klanten omdat we steeds weer producten van top kwaliteit aan de meest economische condities afleveren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het verminderen van uw ecologische voetafdruk.

Zonnepanelen

Bespaar geld en energie met onze zonnepanelen

Warmtepomp

Zeg hallo tegen je nieuwe warmtebron: de warmtepomp!

Vloerverwarming

Heerlijk warme voetjes: ontdek de voordelen van vloerverwarming

Warmtepompboiler

Bye bye gas! Hallo warmtepompboiler!

EV Laadpalen

Efficiënte EV Laadpalen voor de Toekomst

Electricitietswerken

Professionele elektriciteitswerken op maat

Zonnepanelen

ON1E+ Energy biedt professionele installatie van zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand. Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing van de panelen en een veilige aansluiting op uw elektriciteitsnetwerk. Door te kiezen voor zonnepanelen bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar draagt u ook bij aan een duurzame toekomst. Onze ervaren installateurs staan garant voor een efficiënte en zorgeloze installatie van uw zonnepanelen. Na de plaatsing van uw zonnepanelen wordt er een keuringsrapport van de installatie afgeleverd door een erkend keuringsorganisme. Aansluiting doen wij voor u de verplichte aanmelding van de zonnepanelen bij Fluvius en assisteren wij bij de aanvraag van uw subsidie.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Warmtepomp

ON1E+ Energy installeert en onderhoudt uw warmtepompen. Een warmtepomp is een zuinig, duurzaam en bijzonder comfortabel systeem om je woning te verwarmen, te koelen en om sanitair warm water te produceren. Een warmtepomp haalt gratis energie uit natuurlijk bronnen zoals de aardbodem, de omgevingslucht of het grondwater en zet die om in warmte. Kies je voor een warmtepomp, dan is jouw verwarmingsinstallatie helemaal klaar voor de toekomst! Onze ervaren en gecertificeerde technici zorgen voor een professionele installatie die voldoet aan alle vereisten. Wij bieden ook regelmatig onderhoud en reparatieservices aan om ervoor te zorgen dat uw warmtepomp efficiënt blijft werken en uw energierekening laag blijft. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het verlagen van uw energierekening en het verminderen van uw ecologische voetafdruk.

Vloerverwarming

Bij ON1E+ Energy  hebben wij degelijke expertise in het installeren van vloerverwarmingssystemen. Een warmtepomp en vloerverwarming zijn een perfecte combinatie. Steeds komen we ter plaatse voor de nodige opmetingen.  Op die manier kunnen wij u de meest geschikte opstelling op maat van uw woning adviseren. Onze deskundige installateurs zorgen voor een professionele en efficiënte installatie, waarbij wij rekening houden met uw specifieke wensen en behoeften. Wij bieden verschillende soorten vloerverwarmingssystemen aan die geschikt zijn voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Onze systemen zijn energiezuinig en dragen bij aan een duurzame leefomgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van vloerverwarming installeren.

Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler is een slimme keuze als je op zoek bent naar een energiezuinige en duurzame manier om je water te verwarmen. In vergelijking met een traditionele boiler kan onze A+ warmtepompboiler tot wel 70% energie besparen. Bovendien stoot een warmtepompboiler minder CO2 uit, wat beter is voor het milieu. Het is een investering die zichzelf op de korte termijn terugverdient en ook nog eens goed is voor de planeet. Dus waar wacht je nog op? Overweeg een warmtepompboiler voor jouw huis en draag bij aan een duurzame toekomst.

EV laadpalen

ON1E+ Energy is gespecialiseerd in het installeren van laadpalen bij u thuis. Wij begrijpen dat het belangrijk is om uw elektrische auto op te laden in de comfort van uw eigen huis. Daarom bieden wij een breed scala aan laadpalen aan die geschikt zijn voor verschillende merken en modellen van elektrische auto's. Wilt u uw zonne-energie optimaal aanwenden om te injecteren in uw EV wagen dan is een laadpaal aangewezen. We hebben de mogelijkheid om de laadpalen slim aan te sturen zodat u steeds van het meest economische tarief geniet bij het laden van uw wagen. Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat de laadpaal op de juiste manier wordt geïnstalleerd en veilig kan worden gebruikt. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het installeren van een laadpaal bij u thuis.

Algemene elektriciteitswerken

ON1E+ Energy biedt professionele algemene elektriciteitswerken aan voor zowel particulieren als bedrijven. Onze ervaren elektriciens staan klaar om u te helpen bij de installatie, renovatie en herstelling van uw elektrische installaties. Conform maken van uw elektriciteitskast, opmaken van de nodige tekeningen en het organiseren van een keuring op uw elektrische installatie.
Wij werken enkel met hoogwaardige materialen en garanderen een veilige en betrouwbare werking van uw elektrische installatie. Onze dienstverlening is flexibel en afgestemd op uw wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

RESCert

Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij bij ON1E+ Energy RESCert gecertificeerde installateurs zijn voor zonnepanelen en warmtepompen. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Onze installateurs hebben uitgebreide training en ervaring op het gebied van duurzame technologieën en zijn in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan de behoeften van onze klanten voldoen. Om van subsidies te kunnen genieten dient u steeds samen te werken met een RESCert gecertificeerde installateur. Bij ON1E+ Energy streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en onze RESCert-certificering is een bewijs van ons engagement om dit te doen.

CONTACT

Maatschappelijke zetel
ON1E+ bv
Antwerpse Steenweg 19
 B-9080 Lochristi
 BTW BE 0715.446.858

 info@on1e-energy.be
+32 (0) 476/77 05 73
Zaakvoerder
Steven Braeckman
info@on1e-energy.be
+32 (0) 478/42 07 65
 

Terug naar de inhoud